Segítség a felület használatához


1. lépés: Regisztráció

(amennyiben még nem történt idén ezen az oldalon regisztráció)


A regisztráció során megadott email címre érkezik a belépéshez szükséges felhasználói azonosító és jelszó. Amennyiben már korábban történt regisztráció, úgy az akkor emailben kapott felhasználói azonosítóval és jelszóval, vagy a versenyző által már módosított jelszóval be lehet lépni a felületre.


Regisztrálni itt, a rallylreg.ccamoto.com oldalon lehetséges, kiválasztva a motor / autó kategóriát és azon belül a Versenyzői regisztrációra kattintva. A megjelenő űrlapon minden adatot ki kell tölteni - értelemszerűen. Sikeres regisztráció esetén a megadott email címre érkezik a felhasználói azonosító és jelszó.


Az alábbi linkek egyikére kattintva automatikusan a regisztrációs űrlapra ugrik az oldal:


MOTOR / QUAD AUTÓ / KAMION / SBS


FIGYELEM! Azok számára, akik motoros és autós kategóriában is versenyeznek, két külön regisztrációt kell kitölteniük, tehát két különböző felhasználói azonosítójuk lesz. A jelszó ettől függetlenül lehet ugyanaz (amennyiben azt a versenyző módosította).2. lépés: Belépés


A felhasználói azonosító és jelszó birtokában be lehet lépni a felületre.


Újonnan regisztrált felhasználók

A frissen regisztrált felhasználóknak minden adatot ki kell tölteniük a felületen. Belépést követően egy információs mező figyelmeztet a hiányzó adatokra és segít végigvezetni a kitöltés menetén.

FIA esetében: FIA (gépkönyv) Technical Passport és T2-nek (homológ szám) Homologation Number is kell!


Korábban regisztrált felhasználók

Azon felhasználók, akik már korábban regisztráltak és kitöltötték az adatokat, azok számára is célszerű ellenőrizniük a megadott adatokat. Természetesen az adatok módosítására is lehetőség van az Adatok rögzítése és Módosítása menüpont alatt.


Adatot felvinni, rögzíteni, módosítani egy egyes menüpontokból megnyíló felületek alján az Adatok mentése vagy + jelre kattintva lehet.3. lépés: Versenyre jelentkezés / Raid of the Champions 2019

(a fent leírtak szerint, az adatok megadása, ellenőrzése, javítása után)


- A Versenyre jelentkezés menüpont Raid of the Champions 2019 elemére kattintva kezdhető meg a versenyre jelentkezés. Itt megjelennek a korábban megadott adatok, melyeket az Adatok rögzítése és Módosítása menüpontban lehet javítani!

- A jelentkezési felület elején van lehetőség kiválasztani a bajnokságot, osztályt, kategóriát.

- Amennyiben a felhasználó több járművet, SOS vagy TEAM kontaktot adott meg, úgy minden esetben egy legördülő listából választhatja ki a versenyre aktuálisat.

- Az adatok ellenőrzését követően a felület alján néhány kötelező és opcionális adat megadására van lehetőség (pl.: fedélzeti kamera használata, hotel és számlázási információk).


FONTOS! A Jelentkezési Lap Generálása gombra történő kattintás előtt le kell ellenőrizni minden adatot, mert a jelentkezési leadása és a PDF fájl előállítása után az adatokon már csak az ügyintézőkkel történő kapcsolat felvételével lehetséges.


A kinyomtatott és aláírt nevezési lapot az info@garzoneracing.com email címre kell elküldeni az átutalási igazolással, valamint a nevezői licence, versenyzői licence(k), rajtengedély(ek), vezetői engedély(ek), forgalmi engedély és a jármű kötelező biztosításának másolatával együtt.
További kérdés esetén az ügyfélszolgálat készséggel áll a versenyzők rendelkezésére.